Lievelingsonderbroek

Richard draagt vandaag zijn back-up onderbroek. En dat is slecht nieuws. Het betekent dat er geen schone onderbroeken meer in zijn kast lagen. Voor die gevallen heeft hij lang geleden de back-up onderbroek ingesteld. Een lelijk, schreeuwerig ding met een afbeelding van Kermit erop. Bepaald geen lievelingsonderbroek.
Het gaat de laatste tijd huishoudtechnisch gezien best goed met mij. De back-up onderbroek lag al weken onaangeraakt in de kast. Maar nu ben ik de draad kwijt. Geen ritme en structuur in mijn wasgedrag. Afijn,
blog onderbroek rieser draait nu een trommel vol ondergoed, dus als ik niet vergeet om die was vanmiddag op te hangen, is het leed morgen geleden. *pfieuw*
Tegen alle mannen die vanmorgen konden kiezen uit meerdere schone boxers, zou ik willen zeggen: wees dankbaar! Die onderbroeken wassen zichzelf niet. Dat doet jouw liefdevolle vrouw. Tegen de mannen die zich in Ries herkennen: Ze houdt echt wel van je, ze is alleen niet zo goed in organiseren.
Als je Ries ooit ergens tegenkomt en het roze elastiek van z’n back-up onderbroek piept boven z’n broek uit, dan weet jij genoeg. Knik hem dan bemoedigend toe en geef hem een schouderklopje. Die jongen heeft het niet altijd makkelijk met mij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *