Wednesday sokken op dinsdag

blog wednesday sokkenIk heb het mezelf weer eens moeilijk gemaakt. Ik heb zeven paar sokken gekocht met op elk paar een dag van de week.
Nu is het al een klein wonder als ik ‘s ochtends twee dezelfde, schone sokken kan vinden, laat staan dat ik twee dezelfde, schone sokken, met daarop de juiste dag, zou kunnen vinden.
Het rottige is dat ik toch een beetje het gevoel heb dat ik faal als ik op dinsdag mijn Wednesday-sokken aantrek. Het klopt gewoon niet. Ze zitten op dinsdag niet lekker. Bij Wednesday hoort één keer school, bolletjes met knakworst en karate. Maar het is dinsdag. Twee keer naar school, overblijven en iets makkelijks eten want Ries werkt over.
Ik ben helemaal in de war, maar ik heb geen keus. Ik draag vandaag mijn woensdagse sokken. Living on the edge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *