Overzicht

Om een beetje overzicht te houden over mijn leven, maak ik elk jaar een kalender op groot formaat (zo ongeveer 60 x 80 cm).

Zojuist heb ik de kalender 2017 naar MultiCopy gemaild en ik hoop dat ik vandaag een berichtje krijg dat mijn prints klaarliggen. Dan kan ik vanmiddag doen wat ik zo graag doe: proberen structuur aan te brengen in mijn doorgaans vrij chaotische bestaan door alvast zoveel mogelijk afspraken, vakanties en feestdagen in kaart te brengen. Heerlijk!

Hier een plaatje van de kalender van 2016.

kalender-2016

Wil je ook zo’n kalender? Je kunt het pdf-je hier downloaden:

kalender-2017

Printen, op een plaat MDF tackeren en klaar.

Een gemiddeld mens kan trouwens ook prima uit de voeten met een (goedkopere) print op A3 formaat.

Succes!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *